Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Tarzan And The Great River (1967)

Tarzan And The Great River (1967)

Ο ΤΑΡΖΑΝ ΣΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝΙΟ

  


Σκηνοθεσία: Robert Day

Σενάριο: Bob Barbash

Είδος: Action, Adventure

Διάρκεια: 1h 28min

Γλώσσα: Αγγλικά

Υπότιτλοι: corto64

Παίζουν:

Mike Henry: Tarzan

Jan Murray: Captain Sam Bishop

Manuel Padilla Jr: Pepe

Diana Millay: Dr. Ann Philips

Rafer Johnson: Barcuna

Paulo Gracindo: Professor

 

Uploader commentΛέγαμε στην παρουσίαση του Tarzan & the valley of gold(1966), ότι ο Mike Henry δεν ήταν αυτό ακριβώς που περίμενε κάποιος, βλέποντας τον Ταρζάν σε μια κινηματογραφική βερσιόν. Αν κοιτάξετε στο βιογραφικό του, θα δείτε ότι εκτός των 3 φιλμ που γύρισε μονοκοπανιά, συνέχισε σε εντελώς διαφορετικού ύφους ταινίες. Όπως για παράδειγμα το Smokey and the Bandit, με τον Burt Reynolds και τη Sally Field, ή τις συμμετοχές του στο τηλεοπτικό M*A*S*H. Ο Mike Henry να πούμε ότι δεν ήταν ακριβώς ηθοποιός, αλλά ένας αθλητής του μπέιζμπολ, που μπήκε στην βιομηχανία του θεάματος, λόγω παρουσιαστικού και μυών. Μάλιστα τα μαθήματα υποκριτικής, τα πήρε από έναν τηλεοπτικό Ταρζάν, τον Ron Ely. Έπαιξε στα παρακάτω φιλμ, υποδυόμενος τον άρχοντα της ζούγκλας:

Tarzan and the Valley of Gold (1966)

Tarzan and the Great River (1967)

Tarzan and the Jungle Boy (1968)

Sy Weintraub και Robert Day ξανά και σε αυτό το φιλμ! Αχώριστοι οι δύο φίλοι, συνεχίζουν με τις περιπέτειες του Ταρζάν, απτόητοι! Σενάριο από τους Bob Barbash και Lewis Reed, η Paramount Pictures και τα στούντιο της επιστρέφουν, μουσικές William Loose και εμφανίζονται στο καστ, οι Rafer Johnson, Diana Millay και Jan Murray. Κι αυτό το φιλμ βρίθει φαντασίας, έχει τις εντυπωσιακές του στιγμές, φέρνει αρκετά στο κλίμα των κόμικς, αλλά δεν αποφεύγει τις συγκρίσεις με τους προκάτοχους του…

Αυτή τη φορά επιλέχθηκε η Βραζιλία για τα γυρίσματα και ο ζωολογικός κήπος του Ρίο! Στα παραλειπόμενα, κάτι που θα στεναχωρήσει τους ζωόφιλους, αφού ο χιμπαντζής που συνοδεύει τον Ταρζάν, έπαθε ένα ατύχημα και του έβαλαν 20 ράμματα του καημένου. Η υπόθεση πήγε μέχρι τα δικαστήρια και ο Sy Weintraub έδωσε ένα σκασμό λεφτά.

Ο Ταρζάν βγάζει ξανά το κουστούμι του και φοράει τα πιο άνετα ρούχα της ζούγκλας, προκειμένου να σταματήσει την εξάπλωση της δολοφονικής αίρεσης και του τρελού της ηγέτη Μπαρούντα, που τρομοκρατεί τη Βραζιλία και τις παρακείμενες φυλές στον Αμαζόνιο. Μαζί του το αγόρι του προηγούμενο φιλμ, σε άλλο ρόλο, ένας καπετάνιος της συμφοράς και μια γυναίκα γιατρός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου