Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Number Seventeen 1932

Number Seventeen 1932

Νο 17


Σκηνοθεσία: Alfred Hitchcock

Σενάριο: Joseph Jefferson Farjeon, Alma Reville,

Alfred Hitchcock, Rodney Ackland

Είδος: Crime, HITCHCCOCK, Mystery, Thriller

Διάρκεια: 01:03

Γλώσσα: Αγγλικά

Παίζουν:

Leon M. Lion: Ben

Anne Grey: Nora Brant - the Girl

John Stuart: Barton: the Detective

Donald Calthrop: Brant - Nora's Escort

Barry Jones: Henry Doyle

 

Ταινία Number Seventeen (1932) online με ελληνικους υποτιτλους Η ταινία χωρίζεται σε δύο μέρη, στο πρώτο που εκτυλίσσεται σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι ένα κολλιέ αλλάζει διαρκώς ιδιοκτήτες. Το δεύτερο ένα τρένο μένει ξαφνικά χωρίς οδηγό και πέφτει τελικά στη θάλασσα.

Ο Χίτσκοκ δεν ήθελε να το κάνει αυτή την ταινία, αλλά αναγκάστηκε και αργότερα την χαρακτήρισε καταστροφή. Παρά αυτά και τις δυσμενείς κριτικές, με εξέπληξε το επίπεδο αφοσίωσης που είχα καθ 'όλη τη διάρκεια της ώρας. Πραγματικά το απόλαυσα.

Τούτου λεχθέντος, ο αριθμός 17 δεν είναι μια καλογυρισμένη ταινία. Η δράση της είναι μέτρια και η επεξεργασία της αδύναμη. Αυτά τα πράγματα δεν με ενοχλούν τόσο πολύ λόγω της χρονικής περιόδου, αλλά είναι το περίπλοκο πεδίο που είναι το μεγάλο σφάλμα της ταινίας. Ο αριθμός 17 είναι μια ταινία με χαρακτήρες πολλών ονομάτων. Οι άνθρωποι θα προσποιούνται ότι είναι κάποιοι άλλοι και δεν το γνωρίζετε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να ακολουθήσει η πλοκή σε σχέση με τα κίνητρα και ποιος να ακολουθήσει. Ποτέ μη γνωρίζοντας πλήρως τους χαρακτήρες, οδηγεί σε κάποια άσχημη εισαγωγή χαρακτήρων όπου για λίγες στιγμές αισθάνεστε ότι έχετε χάσει κάτι. Επομένως απαιτεί από εσάς να είστε υπομονετικοί και όχι με διασκεδαστικό τρόπο. Όπως όταν έφτασαν τρεις χαρακτήρες, υπήρχε μια έκθεση όπου δεν είχα ιδέα ποιοι ήταν αυτοί οι άνθρωποι και πώς ταιριάζουν. Δεν χρειάζεται να τρέφω κουτάλι, αλλά αυτή η ταινία ήταν απλώς κακοσχεδιασμένη και ένιωσε σαν το τέλος ενός ιστορία. Αν σκέφτεστε για τη δημιουργία της ταινίας και από πού ξεκίνησε, ολόκληρη η γραμμή διασκορπίζεται.


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου