Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

Abbott and Costello Meet the Killer, Boris Karloff (1949)

Abbott and Costello Meet
the Killer:  Boris Karloff (1949)
Παλικάρια της Φακής

Το έργο αυτό είναι μια αστυνομική κωμωδία ή μια μαύρη κωμωδία αν προτιμάτε. Μαύρη γιατί το ξενοδοχείο που δουλεύουν οι Άμποτ και Κοστέλο γεμίζει από πτώματα! Πτώματα που από γκαντεμιά ή από αφέλεια φορτώνονται στον Κοστέλο με αποτέλεσμα να θεωρείται – άδικα – ως ο Νο 1 ύποπτος!
Οι προσπάθειες του φίλου του Άμποτ να βρει τον δολοφόνο και να απαλλάξει τον φίλο του από τις υποψίες, έχει ως αποτέλεσμα να καταστεί και ο ίδιος ύποπτος. Τελικά το μυστήριο λύνεται και όλα τακτοποιούνται!
Στο έργο παίζει μάλιστα και ο Boris Karloff που το όνομά του – για διαφημιστικούς μάλλον λόγους - είναι μέρος του τίτλου. Πολλοί το θεώρησαν αυτό απάτη, διότι τελικά στο έργο δεν είναι ο δολοφόνος ο ίδιος ο Boris Karloff. Μπορεί όμως στη συγκεκριμένη υπόθεση να μην είναι ο δολοφόνος, δεν παύει όμως να μας παρουσιάζεται ως μία εγκληματική φυσιογνωμία.
Υπότιτλους θα βρείτε εδώ:
http://www.opensubtitles.org/en/subtitles/3698133/abbott-and-costello-meet-the-killer-boris-karloff-elhttp://www.easybytez.com/xh39glrn9d44/Abbott and Costello Meet the Killer, Boris Karloff (1949).part1.rar.html
http://www.easybytez.com/z0y1hefm9c0c/Abbott and Costello Meet the Killer, Boris Karloff (1949).part2.rar.html
http://www.easybytez.com/ya9rxm1bvg9t/Abbott and Costello Meet the Killer, Boris Karloff (1949).part3.rar.html
http://www.easybytez.com/0qaudtjmozep/Abbott and Costello Meet the Killer, Boris Karloff (1949).part4.rar.htmlΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου