Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Male And Female 1919


Male And Female 1919
Αρσενικό και θηλυκό


Σκηνοθεσία: Cecil B. DeMille
Συγγραφείς: Jeanie Macpherson, J.M. Barrie
Παίζουν: Thomas Meighan, Theodore Roberts, Raymond Hatton, και άλλοι
Είδος: Adventure, Drama
Διάρκεια: 1h 56min
Μεσότιτλοι: zelligas


Το "Male and Female" είναι μια αμερικανική βωβή ταινία περιπέτειας του 1919 που σκηνοθέτησε ο Cecil B. DeMille και πρωταγωνιστούν η Gloria Swanson και ο Thomas Meighan. Τα κύρια θέματα του είναι οι σχέσεις μεταξύ των φύλων και η κοινωνική τάξη.
Η ταινία επικεντρώνεται στη σχέση μεταξύ της Λαίδης Mary Loam (Swanson), μιας βρετανής αριστοκράτισσας, και του μπάτλερ της, Crichton (Meighan). Ο Crichton επιθυμεί μία ρομαντική με τη Mary, αλλά αυτή τον περιφρονεί λόγω της χαμηλότερης κοινωνικής του τάξης. Όταν οι δύο τους και μερικοί άλλοι ναυαγούν σε ένα έρημο νησί, προσπαθούν να επιβιώσουν στη άγρια φύση.


Οι ικανότητες των αριστοκρατών να επιβιώσουν είναι πολύ χειρότερες από αυτές του Crichton, και ακολουθεί μια αντιστροφή ρόλων, με τον μπάτλερ να γίνεται βασιλιάς ανάμεσα στους ναυαγούς.


Ο Crichton και η Mary πρόκειται να παντρευτούν στο νησί όταν η ομάδα τους διασώζεται. Επιστρέφοντας στη Βρετανία, ο Crichton επιλέγει να μην παντρευτεί τη Mary.  Αντ 'αυτού, ζητά από μια υπηρέτρια, την Tweeny (που την είχε προσλάβει ο Crichton), να τον παντρευτεί, και να μετακομίσουν






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου