Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

East Of Eden 1955

East Of Eden 1955

ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

  


Σκηνοθεσία: Elia Kazan

Σενάριο: John Steinbeck, Paul Osborn

Είδος: Drama, Elia Kazan,

Διάρκεια: 01:52

Γλώσσα: Αγγλικά

Παίζουν:

James Dean: Cal Trask

Raymond Massey: Adam Trask

Burl Ives: Sam - the Sheriff

Richard Davalos Aron Trask

 

Στην Αμερική των παραμονών του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου ένας νεαρός αισθάνεται ότι όλοι είναι εναντίον του. Στην πραγματικότητα, ο Καλ ανταγωνίζεται τον αδελφό του, διεκδικεί μερίδιο στην αγάπη του πατέρα του και προσπαθεί να επανασυνδεθεί με τη μητέρα του, που τον εγκατέλειψε πριν από αρκετά χρόνια.

Η Universal Pictures και η Imagine Entertainment βρίσκονται κοντά στην επίτευξη μιας συμφωνίας με τους κληρονόμους του John Steinbeck προκειμένου να κάνουν την παραγωγή μια ταινίας βασισμένης στο βιβλίο του συγγραφέα, «East of Eden», με σεναριογράφο τον Paul Attanasio, σκηνοθέτη τον Ron Howard και παραγωγό τον Brian Grazer!

Το βιβλίο του Steinbeck, μια μοντέρνα αναβίωση της ιστορίας του Κάιν και του Αβελ, κυκλοφόρησε στην αγορά το 1952 και μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο το 1955 με πρωταγωνιστή τον James Dean. Οι συντελεστές, πάντως, δήλωσαν πως θα έχουν ως πηγή έμπνευσης το βιβλίο και όχι την ταινία της Warner Bros.

Ο Ron Howard βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας του ταινίας «The Cinderella Man», στην οποία πρωταγωνιστούν οι Russell Crowe και Renee Zellweger, για λογαριασμό της Universal και της Miramax, ενώ μετά θα ασχοληθεί με το «The Da Vinci Code», στο οποίο θα συνεργαστεί με τους Brian Grazer και Akiva Goldsman, την οσκαρική τριάδα του «A Beautiful Mind»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου