Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

The Big Nois 1944

The Big Nois 1944
Ο Μεγάλος Θόρυβος.
Με τους Χοντρό-ΛιγνόΣκηνοθεσία: Malcolm St. ClairΣενάριο: Scott Darling
Με τους Stan Laurel και Oliver Hardy (Χοντρός-Λιγνός).
Διάρκεια: 84 λεπτά – Είδος: Action, Adventure, Comedy
Ελληνικοί υπότιτλοι σε ξεχωριστό αρχείο.

Στο σημείο αυτό να επισημάνω πως το συγκεκριμένο DVD που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα, είχε απαράδεκτο συγχρονισμό υποτίτλων, με αποτέλεσμα οι παρακολούθηση της ταινίας να είναι προβληματική. Το ίδιο όμως συνέβαινε και με τους Αγγλικούς υπότιτλους. Πολλοί uploaders ανέβασαν την προβληματική αυτή κόπια που δεν βλεπόταν! Εγώ πήρα τους Αγγλικούς υπότιτλους, τους συγχρόνισα με την ταινία και τους μετέφρασα από την αρχή.

Ο μεγάλος θόρυβος είναι μια ταινία κωμωδίας του 1944 με σκηνοθεσία Mal St.Clair, με τους τους Stan Laurel και Oliver Hardy.
Αυτοί ενώ καθάριζαν το γραφείο ενός πρακτορείου ντετέκτιβ, δέχτηκαν μια τηλεφωνική κλήση από έναν εφευρέτη που ισχυριζόταν ότι έχει δημιουργήσει μια καταστροφική βόμβα που ο ίδιος αποκαλεί Ο Μεγάλο Θόρυβος. Το δίδυμο Χοντρός-Λιγνός εμφανίζονται στο σπίτι του εφευρέτη παριστάνοντας τους ντεντέκτιβ, και αναλαμβάνουν να προστατέψουν την εφεύρεση του ιδιόρρυθμου εφευρέτη ενάντια στους κατασκόπους. Οι γείτονες του εφευρέτη είναι απατεώνες οι οποίοι θέλουν να κλέψουν τα κοσμήματα της πλούσιας χείρας, θείας Σόφη, αλλά κάποιοι σκληρότεροι από αυτούς επιδιώκουν να κλέψουν και την βόμβα και να την πουλήσουν σε κυβερνήσεις εχθρικών χωρών.Από το EsyBytez μπορείτε να κατεβάσετε είτε σαν free user, (σπαστικό), είτε πληρώνονταν μικρή συνδρομή ως prim user, και πιστέψτε με, αξίζει τον κόπο. Σκοπεύω για όλες τις ταινίες που παρουσιάζω εδώ, να δώσω link. Επίσης μεγάλη ευκολία για το download είναι το πρόγραμμα JDownloader, το οποίο είναι δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου