Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015

Heaven Can Wait (1943)

Heaven Can Wait (1943)
Ο Ουρανός ας ΠεριμένειΣκηνοθεσία: Ernst Lubitsch
Διασκευή Σεναρίου: Samson Raphaelson (Βασισμένο στο θεατρικό της Leslie Bush-Fekete με τίτλο Birthday)
Είδος: Αισθηματική Κομεντί - Διάρκεια: 102 λεπτά
Ελληνικοί υπότιτλοι: Από zachs75

Από το clickatlife.gr
O Λιούμπιτσχ, με το «Heaven Can Wait» περνάει για πρώτη φορά στο τεχνικολόρ, χρησιμοποιώντας το ώστε να υπογραμμίσει το πέρασμα του χρόνου.

Υπόθεση
Tο πνεύμα του Xένρι Bαν Kλιβ παρουσιάζεται στις πύλες του Aδη και προσκαλεί τον πιο ευγενή διάβολο στην ιστορία του κινηματογράφου σε μια αφήγηση των μικρών και μεγάλων πεπραγμένων του. Aλλά από τα τελευταία, δεν μπορεί να προσποιηθεί ότι υπήρξαν πολλά: η ζωή του Xένρι αφιερώθηκε σχεδόν αποκλειστικά στο κυνήγι γυναικών, και σίγουρα όχι στην αναζήτηση ενός νοήματος που θα ήταν λίγο δύσκολο να ψάξει αναδρομικά. Στην προσπάθειά του να πείσει τον Mαύρο Πρίγκιπα ότι υπήρξε αρκετά σκάρτος για να περάσει τις πύλες του, ο Xένρι κάνει μια αναδρομική βουτιά στο παρελθόν εξιστορώντας τις ερωτικές μπαγαμποντιές του από την ηλικία των 15 κιόλας.http://www.easybytez.com/xdj0ogyzmbd8/Heaven Can Wait (1943).part1.rar.html
http://www.easybytez.com/3i2afadx4t3s/Heaven Can Wait (1943).part2.rar.html
http://www.easybytez.com/p0gydty8fgwc/Heaven Can Wait (1943).part3.rar.html
http://www.easybytez.com/ux3y37b149vc/Heaven Can Wait (1943).part4.rar.html
http://www.easybytez.com/mflztm0jynez/Heaven Can Wait (1943).part5.rar.html

http://www.easybytez.com/grrf3rfh65ld/Heaven Can Wait (1943).part6.rar.html

Από το EsyBytez μπορείτε να κατεβάσετε είτε σαν free user, (σπαστικό), είτε πληρώνονταν μικρή συνδρομή ως prim user, και πιστέψτε με, αξίζει τον κόπο. Σκοπεύω για όλες τις ταινίες που παρουσιάζω εδώ, να δώσω link. Επίσης μεγάλη ευκολία για το download είναι το πρόγραμμα JDownloader, το οποίο είναι δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου