Σάββατο, 2 Μαΐου 2015

Private Lessons (1981)

Private Lessons (1981)
Χαμός στο κρεβάτι μου!Σκηνοθεσία: Alan Myerson
Σενάριο: Dan Greenburg, Dan Greenburg
Με τους: Sylvia Kristel, Howard Hesseman, Eric Brow
Διάρκεια: 87 λεπτά – Είδος: Κωμωδία, Περιπέτεια
Ελληνικοί υπότιτλοι σε ξεχωριστό αρχείο
μεταφρασμένοι από εμένα


Ο Ελληνικός τίτλος είναι πιασάρικος για να παραπέμπει στα όργια με την Εμμανουέλλα. Καμία σχέση.
Η Sylvia Kristel μας είναι γνωστή για τους ρόλους της ως "Εμμανουέλλα" και γενικά τα soft porno που γύριζε. Η ταινία αυτή όμως είναι κάτι το διαφορετικό. Μας παρουσιάζει μια τριαντάρα όμορφη γυναίκα να προσπαθεί να μυήσει στην τέχνη του έρωτα έναν δεκαπεντάχρονο! Η φαντασίωση του κάθε δεκαπεντάχρονου. Η ταινία δεν παρουσιάζει πορνό σκηνές, παρά μόνο μερικές γυμνές πόζες της Sylvia από την μέση και πάνω.Μα όταν πρωταγωνιστεί ένας δεκαπεντάχρονος, δεν είναι εφικτό να τον βάζεις να παίζει σκηνές πορνό. Παρόλα αυτά η ταινία εμπνέει αρκετό ερωτισμό. Και μόνο να βλέπεις τα φιλάκια του πιτσιρικά με την ενήλικη, και την προσπάθεια της τελευταίας να τον αποπλανήσει, είναι αρκετό.Η ταινία μας παρουσιάζει τον δεκαπεντάχρονο γιο ενός πλούσιου επιχειρηματία να διανύει την άχαρη μετεφηβική ηλικία και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα κορίτσια και το σεξ. Κάποτε ο μπαμπάς του φεύγει σε ταξίδι για δουλειές καi μια και δεν υπάρχει μητέρα, τον αφήνει υπό την επίβλεψη του σοφέρ της οικογένειας, και μιας όμορφης σέξι οικονόμου. Η κοπέλα αντιλαμβάνεται τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς του νεαρού σχετικά με το σεξ, και του την πέφτει κανονικά!Βέβαια στο τέλος μαθαίνουμε ότι υπήρχε κάποιος λόγος γι αυτή της την συμπεριφορά. Ο απατεώνας σοφέρ την είχε πείσει να ξελογιάσει τον νεαρό για να μπορέσει αυτός ανενόχλητα να ληστέψει το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού. Αυτό όμως δεν εμποδίζει τον νεαρό να επωφεληθεί και να πάρει μαθήματα υψηλής ερωτικής τέχνης από την... δασκάλα του. 
Στο τέλος το έργο γυρίζει προς θρίλερ και αστυνομική περιπέτεια, αλλά η κοπέλα τελικά μετανιώνει και βοηθά τον νεαρό να αντιμετωπίσει τον απατεώνα σοφέρ. Το τελικό αποτέλεσμα; Ο νεαρός μετατράπηκε από ένα άβγαλτο δειλό αγόρι σε έμπειρο εραστή ο οποίος την πέφτει όχι μόνο στις συμμαθήτριές του, αλλά και σε νεαρές δασκάλες του!


http://www.easybytez.com/iykfkuxdt2ay/Private Lessons (1981).part1.rar.html
http://www.easybytez.com/xz896iy2f8hi/Private Lessons (1981).part2.rar.html
http://www.easybytez.com/z1t0cguev31h/Private Lessons (1981).part3.rar.html
http://www.easybytez.com/bod6yu519yy9/Private Lessons (1981).part4.rar.html

http://www.easybytez.com/q5afnh77twaq/Private Lessons (1981).part5.rar.htmlΑπό το EsyBytez μπορείτε να κατεβάσετε είτε σαν free user, (σπαστικό), είτε πληρώνονταν μικρή συνδρομή ως prim user, και πιστέψτε με, αξίζει τον κόπο. Σκοπεύω για όλες τις ταινίες που παρουσιάζω εδώ, να δώσω link. Επίσης μεγάλη ευκολία για το download είναι το πρόγραμμα JDownloader, το οποίο είναι δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου