Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018

Pretty Cool (2006)

Pretty Cool (2006)Σκηνοθέτης: Rolfe Kanefsky
Συγγραφέας: Rolfe Kanefsky
Παίζου:
Will Burke: Howard Duckell
Alexis Thorpe: Tiffany Granger
Gerard Karsenty: Chuck Simpson
Amy Brassette: Paula Duckell
Cecilia Bergqvist: Mrs. Parker
Summer Altice: Stacy
Cindy Campbell: Bambi
Holly Sampson: Ms. Perkins
Είδος: Fantasy, Comedy – Διάρκεια: 92 λεπτά
Ελληνικοί υπότιτλοι ενσωματωμένοι

Ο νεαρός Howard Duckell, τελειόφοιτος γυμνασίου, την ημέρα της τελετής αποφοίτησής του, με πόνο πληροφορείται ότι δεν κατάφερε να αποφοιτήσει, αλλά πρέπει να παρακολουθήσει θερινά μαθήματα στο σχολείο του και πιθανόν να ξαναδώσει εξετάσεις. Κάτι σαν τους δικούς μας μετεξεταστέους. Στο πρόβλημά του αυτό προστίθεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζει από το περιβάλλον του, με κυριότερο το bullying που του εξασκεί η μεγαλύτερη αδελφή του μαζί με τις φίλες της. Ο νεαρός έχει ακόμα ολες της εφιβικές ανυσιχίες, και φαντασιώνεται πως είναι ο Τομ Κρουζ και οι γυναίκες τον κυνηγούν, αλλά αυτός το παίζει άνετος! Τελικά νομίζει πως θα λύσει το πρόβλημά του αν χακάρει τον υπολογιστή του σχολείου του και παραποιήσει τους βαθμούς του. Στην προσπάθειά του να το κάνει αυτό, πέφτει κατά λάθος στο site μιας ερευνητικής ομάδας που πειραματίζονται στο να μπορέσουν να μεταβιβάσουν σε ένα άτομο την ικανότητα όχι μόνο να διαβάζει τις σκέψεις των άλλων, αλλά και να τους επιβάλει την θέλησή του! Από κάπια συνκυρία οι ικανότητες αυτές μεταβιβάζονται στον νεαρό μας, και όταν αντιληφθεί τι μπορεί να κάνει, αρχίζει να παίρνει την εκδίκησή του.
Αν καταπιείτε το χοντροκομμένο φανταστικό γεγονός της απόκτησης τέτοιων ικανοτήτων από κάποιον, θα απολαύσετε τα σπαρταριστά επεισόδια που θα ακολουθούσουν!
Το DVD αυτής της ταινίας το είχα από προσφορά εφημερίδας, αλλά δυστυχώς πετσοκομμένη στο φορμάτ 4:3, και με καμένους τους υπότιτλους στην ταινία. Παρ' όλες τις προσπάθειές μου, δεν μπόρεσα να βρω πουθενά στο διαδύκτιοτην συγκεκριμένη ταινία. Ακάμα και για αγορά, οι τιμές της είναι απαγορευτικές! Λες και πρόκειται για κανένα σπάνιο κινηματογραφικό διαμάντι. Την μόνη μετατροπή που μπόρεσα να κάω ήταν να φαρδύνω την ταινία σε φορμάν 16:9, κόβοντας φυσικά τις ανάλογες λωρίδες πάνω κάτω. Ευτυχώς οι υπότιτλοι δεν επηρεάστηκαν σημαντικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου