Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017

The Absent-Minded Professor 1961

The Absent-Minded Professor 1961
Ο Αφηρημένος κος ΚαθηγητήςΜία παραγωγή της Walt Disney
Σκηνοθεσία: Robert Stevenson
Συγγραφείς: Bill Walsh , Samuel W. Taylor
Παίζουν:
Fred MacMurray = Καθηγητής Ned Brainard
Nancy Olson = Betsy Carlisle
Keenan Wynn = Alonzo P. Hawk
Tommy Kirk = Biff Hawk
Leon Ames = President Rufus Daggett
Elliott Reid = Professor Shelby Ashton
Είδος: Comedy, Family, Sci-Fi - Διάρκεια: 92 λεπτά
Ελληνικοί υπότιτλοι, από άγνωστο,
μάλλον Rip από το αυθεντικό DVD

Μία πανέξυπνη κωμωδία με μπόλικη φαντασία και σκέτο Sci-Fi. Πρόκειται για μια Αμερικανική ταινία κωμωδία, επιστημονική φαντασίας, παραγωγής της Walt Disney. Η ταινία βασίζεται σε μια σύντομη ιστορία, την "A Situation of Gravity", από τον Samuel W
Taylor. Ο χαρακτήρας του τίτλου βασίστηκε εν μέρει στον Hubert Alyea, επίμονο καθηγητή χημείας στο Πανεπιστήμιο του Princeton, γνωστός και ως Δρ Μπουμ, λόγω τον εκρηκτικών του επιδείξεων!
Η ταινία ήταν μια τεράστια επιτυχία στο box-office. Η αρχική ταινία, όπως την είδα εγώ το 1961, ήταν ασπρόμαυρη, για να επιχρωματιστεί αργότερα.
Ο καθηγητής Brainard, είναι ένας αφηρημένος καθηγητής φυσικής και χημείας στο Κολέγιο Medfield, ο οποίος ερευνά μια ουσία που έχει επαναστατική συμπεριφορά στο θέμα της βαρύτητας! Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα είδος καουτσούκ με αρνητικό συντελεστή απόσβεσης! Όταν δηλαδή αφήσεις ένα μπαλάκι από αυτό το υλικό να πέσει ελεύθερα, αντί σε κάθε του γκελάρισμά να μειώνεται η κινητική του ενέργεια, αυτή αυξάνεται!
Τα πειράματά του έχουν αποτέλεσμα να συμβεί μια έκρηξη που θα τον αφήσει αναίσθητο για μερικές ώρες. Το τραγικό είναι ότι τις ώρας που κείτονταν αναίσθητος, έπρεπε να είναι... στον γάμο του! Η κοπέλα νιώθει ότι ο γαμπρός την έστησε και θέλει να διακόψει κάθε σχέση μαζί του. Αυτό το εκμεταλλεύεται ο συνάδελφός του και αντίζηλος για την καρδιά της μνηστής του, και προσπαθεί να την κατακτήσει.
Εν τω μεταξύ ο καθηγητής βρίσκει ξεκαρδιστικές εφαρμογές για την εφεύρεσή του. Αν στρώσει π. χ. λίγο από αυτό το υλικά στα παπούτσια, αυτός που τα φοράει κάνει τρομερά άλματα!


Αλλά η πιο εντυπωσιακή εφαρμογή είναι που καταφέρνει να κάνει το σαραβαλάκι αυτοκινητάκι του... ιπτάμενο!Γενικά αν και τα συμβαίνοντα μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε αρκετά υπερβολικά, Το γέλιο που μας προσφέρει είναι τόσο άφθονο που συμβιβαζόμαστε και με τις όποιες υπερβολές.http://www.easybytez.com/oop0k9veeb1d/The Absent-Minded Professor 1961.part5.rar.html

Η εταιρία easyBytez αποδείχτηκε άθλια και αναξιόπιστη!

Λυπάμαι αν σας παρέσυρα να εγράφητε σε αυτήν. Πάντος θα προσπαθήσω με νύχια και δόντια να κρατήσω τις αναρτήσεις μου μέχρι τον Απρίλη, οπότε λήγει και η εγγραφή μου, και θα προσπαθήσω να βρω κάτι άλλο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου